Anti-TTIP-demonstratie: Antikapitalistisch/ Antiautoritair blok

Op 28 mei vindt wederom een demonstratie tegen het TTIP-verdrag plaats in Amsterdam, in het kader van een landelijke actiedag. Bij deze een oproep om daar aan deel te nemen op antikapitalistische en anti-autoritaire basis.

13140543_10209078419028489_1024719485_n

Anti-TTIP-demonstratie: Antikapitalistisch/ Antiautoritair blok

Effectief tegen TTIP strijden betekent: botsen met het kapitaal, met de grote ondernemingen in wiens belang TTIP wordt doorgedrukt. Effectief tegen TTIP strijden betekent: botsen met de staat die het kapitaal helpt door dit verdrag er doorheen te duwen, achter de rug van bevolkingen, in het geheim.

Daarom bij deze een oproep om dit gezichtspunt op de anti-TTIP-demonstratie in Amsterdam zichtbaar en hoorbaar te maken in de vorm van een radicaal antikapitalistisch en anti-autoritair blok. Het idee is om als groep, voorzien van passende spandoeken, leuzen, zwart-rode vlaggen, pamfletten en dergelijke, aan de demonstratie deel te nemen.

We verzamelen daartoe op het Beursplein zelf, waar de demonstratie begint, een half uur van te voren, dus om 12.00 uur. Een spandoek “Sloop staat en kapitaal – de wereld = van ons allemaal” zal als herkenningspunt dienen.

Zie ook de Facebook-oproep: https://www.facebook.com/events/1193403807358551/

Ook de oproep voor de demonstratie zelf kan nog wel een zetje gebruiken: https://www.facebook.com/events/1038280379597410/