Stickers, brochures, boeken: onze distro

Sociale media zijn bepaald niet de enige plekken waar wij als Autonomen Brabant actief zijn. We bestaan ook offline en verspreiden allerhande materiaal, van stickers tot en met boeken. Dat doen we onder meer via onze distro: een collectie materiaal waarmee we graag een kraampje vullen om dat materiaal beschikbaar te maken aan belangstellenden. Die distro doen we graag bij manifestaties, info-avonden, concerten, op plekken waar dat op prijs wordt gesteld.

In de distro hebben we allerlei stickers, tegen racisme en fascisme en rond andere onderwerpen. Verder brochures en boeken over anarchisme en sociale strijd rond allerlei thema’s. We hebben zowel Nederlandstalig als Engelstalig en soms ook Duitstalig materiaal.

Stickers en brochures kun je meenemen voor een donatie: zo veel je kunt missen, wat je er voor over hebt. Bij boeken vragen we wel gewoon een bedrag, waarbij we in principe de inkoopsprijs hanteren. Van de opbrengst kunnen we dan weer nieuw materiaal aanschaffen, dat we dan ook weer kunnen verspreiden. Achter de distro vind je mensen van Autonomen Brabant. Zo kun je meteen eens kennis maken.

Ben jij betrokken bij het opzetten van een evenement, of het nu een punkconcert is, een politieke manifestatietie of bijeenkomst? En vind je het leuk als daar radicaal, autonoom/anarchistisch materiaal te zien en te verkrijgen is? Neem gerust contact op en mail ons: info@autonomenbrabant.nl

Tot ziens, ook buiten het internet!