Demonstratie tegen racisme, 18 maart in Amsterdam


Op 18 maart vindt in Amsterdam de jaarlijkse antiracisme-demonstratie plaats. Dit jaar is het motto ‘Geen racisme in de raden’. Dat was oorspronkelijk ‘Geen racisten in de raad’, maar onder druk van linkse partijen – die weigeren de PVV en Forum voor Democratie rechtstreeks als racistisch aan te wijzen – is dat helaas gewijzigd. Dat weerhield de meeste linkse partijen overigens niet om alsnog af te haken en hun steun aan demonstratie op te zeggen.

Autonomen Brabant is niet blij met de beslissing van het comité om de leus te wijzigen. Maar er is alle reden voor radicalen, autonomen, anarchisten en dergelijke om wel deel te nemen en een stevige antiracistische boodschap uit te dragen. Juist nu.

Datum en tijd: zondag 18 maart, 13.00 uur
Plaats: De Dam, Amsterdam
Meer informatie: http://21maartcomite.nl/

Wil je samen met mensen van ons reizen naar de demonstratie? Neem gerust contact op via mail of sociale media.