Samen reizen naar anti-racisme demonstratie Amsterdam

Op 18 maart zal er rond 13.00 uur in Amsterdam de jaarlijkse anti-racisme demonstratie plaatsvinden. Wij zullen met een groep vanuit Tilburg met de trein ernaartoe reizen om ons op de demonstratie aan te sluiten bij het Antifa blok dat georganiseerd wordt door AFA Nederland. Ook al sluit je jezelf niet bij het Antifa Blok aan, kun je nog steeds met ons samen ernaartoe reizen.
 
Rond 10.50 uur zullen wij ons voor verzamelen op station Tilburg, in de stationshal bij de ingang van de Albert Heijn (Appie to go). Om ons vervolgens rond 11.05 uur richting spoor 1 te verplaatsen waar we om 11.13 uur op de trein stappen. Onderweg zullen we nog overstappen in Den Bosch, dus als je je onderweg nog bij ons wilt voegen kan dat! Hieronder staan de exacte treintijden van wanneer we vertrekken en aankomen in Amsterdam. Als je je op de route naar Amsterdam nog bij ons wilt voegen stuur dan een mail naar info@autonomenbrabant.nl of een privébericht op Facebook.
 
Vertrektijd Station Tilburg: 11.13 Spoor 1 (richting Den Bosch)
Aankomsttijd Station Den Bosch: 11.29 Spoor 1
(Overstappen in Den Bosch)
Vertrektijd Station Den Bosch: 11.48 Spoor 3 (richting Enkhuizen)
Aankomsttijd Station Amsterdam Centraal: 12.45 Spoor 8a
 
Tussenstops: Utrecht Centraal 12.18 uur en Amsterdam Amstel 12.37 uur.
Mochten deze treintijden nog veranderen dan laten we jullie dat nog weten!
Voor meer informatie over de demonstratie en het Antifa Blok zie: