Op weg naar Een Mei!

Lees verder onder de afbeelding…

Komende weken staan in het teken van de naderende viering van de Eerste Mei. Voor deze Dag van de Arbeid zijn in Tilburg diverse activiteiten in voorbereiding.

6 april (vrijdag):

Informatieavond: Hoezo, 1 Mei?

Om warm te lopen voor de Eerste Mei, en onze kennis over het hoe en waarom ervan op te frissen, organiseren Autonomen Brabant op 6 april een informatieavond: Hoezo, 1 Mei? Peter Storm houdt daar een lezing over de geschiedenis en de relevantie van deze dag. Er zal actiemateriaal voor de diverse 1 Mei-activiteiten beschikbaar zijn. Plaats: Cultuurhuis Monopole, Langestraat 13, Tilburg. Welkom vanaf 19:30 uur, de lezing begint om 20:00 uur. Meer informatie: https://autonomenbrabant.nl/2018/03/20/informatieavond-6-april-tilburg-hoezo-1-mei/

1 Mei (dinsdag): Dag van de Arbeid

Demonstratie

Om 17.00 uur verzamelen mensen zich op de Heuvel in Tilburg voor een optocht door de binnenstad, met sprekers aan het begin en eind van de optocht. Motto: “Sloop muren, geen mensen – doorbreek alle grenzen!” De actie is georganiseerd door 1 Mei Tilburg. Autonomen Brabant neemt deel aan de demonstratie en heeft binnenkort zelf ook een poster beschikbaar om de mobilisatie te ondersteunen. Meer informatie: https://www.facebook.com/1MeiTilburg/

Lezing

Op 1 Mei ´s avonds houdt Dennis Bos wederom een 1 Mei-lezing. Onderwerp: Plakken en Kalken. Dat wordt vast weer mooi en onderhoudend, zoals we inmiddels van hem gewend zijn.

Plaats: Kunstmaan, Stedekestraat 72, Tilburg. Het programma begint om 19.30 uur met muziek van Storm & Kaviaar om 19.30 uur, de lezing begint om 20.00 uur. De avond wordt georganiseerd door de Tilburgse Anarcho Societeit (TAS). Autonomen Brabant zal aanwezig zijn met een distro. Meer informatie binnenkort op http://tanarchos.nl en op de website van Autonomen Brabant.

Tot ziens, hopelijk al op 6 april, maar vooral op 1 Mei zelf!